ansigt

Der er ikke altid tid til alt, hverdags travlt gør os til at glemme vores egne behov.

For det meste forsømmer vi os selv, vores krop og ansigt.

Stress, rush, temperaturændring, arbejde i airconditionerede værelser desværre synligt ændre vores hud. Det er nemt at bemærke virkningerne af stress, rush og ugunstige forhold i ansigtet.

Derfor er vi glade for at tilbyde jer ansigtsbehandlinger skræddersyet til behov og hudproblemer,

så typiske for vores region og livsstil.

Quick 30

 – behandling er for alle hudtyper og alle, der ikke har meget tid, men huden har brug for, at blive opfrisk og rense. Vi fjerner død hudceller og revitaliser huden med specielt tilpasset maske.

Procedure : afrensning, toning, peeling, specielt tilpasset ansigtsmaske, afslutning med creme.

Tid: 30 minutter, pris: 320,0 kr

Luksus ansigstbehandling 

- opfriskende behandling for alle hudtyper, især træt og grå og dem, som har behov for at blive regenereret og opfrisket, eller træner til at få fornyelse og rensning af miljøurenheder og stress effekter.

Procedure: afrensning, toning, pålægning af mandelsyre, neutraliseringsmiddel, afslappende ansigtmassage, pålægning af specielt tilpasse serum, algue maske, afslutning med creme.

Tid 90 minutter, pris 650,0 kr

Acne/ Rensede  

- er en god behandling til teenagere, god mod problemer med urenheder og bumser, Vi laver ikke mekanisk/almendelig dybderans, vi bruger kun maskinen og kosmetiske, stærke produkter, vi anbefaler som regulere behandlinger med et mellemrum på 2 uge, da vil medføre synligt resultater.

Procedure: afrensning, eksfoliering med hudslibning/diamantspeeling eller kavitation peeling, højtfrekvens desinfektion af huden med en d’arsonval maskine,  specielt tilpasset serum med neutralisere algue maske, afslutning med creme.

Behandlingstid 90 minutter, pris 580,0 kr

Fugtgivende behandling

- afslapende behandling for tør huden eller efter warm sommertid, hvor er der et store behove til at give fugt og slap huden af.

Procedure: afrensning, toning, peel mask, afslappende ansigtmassage, serum med hialuron, fugtgivendemaske, afslutning med creme

Behandlingstit 60 min, pris 510,0 kr

Basic ansigstbehandling 

- for alle hudtyper, opfriskende og afslappende behandling, efter hudanalyse, vælger vi de bedste rensende og fugtgivende produkter.

Procedure: afrensning, toning, exfoliering med thermo peeling, ultralyd peeling/ skin skrubber, special tilpasset serum og maske, afslutning med creme.

Tid: 60 minutter, pris: 520,0 kr.

Hudslibning/ diamantpeeling 

- dyb peeling, som hjælper med mange hudproblemer, især anbefales til: hud regenerering, grov hud, acne ar, hudorme, forstørrede porer, rynker, foto ældning og skader forårsaget af UV-stråler, fornyelse af dermis.

Procedure:  afrensning, toning, hudslibning/ diamantpeeling, ansigts maske, afslutning med creme.

Behandlingstid 60 min., Pris 550,0 kr.

Frugtsyrebehandling 

– en behandling, som hurtigt og sikkert genopfrisker hudens overflade, dybderenser huden og reducerer fine linier og rynker samt at tilfører nærende ingredienser, der penetrerer ned gennem hudens overflade, den virker også godt mod akne og hyperpigmentering, huden udglattes og blødgøres, og cellefornyelsen fremmes efter behandling. Vi anbefaler 6 – 8 behandlinger, med et mellemrum på en uge.

Procedure: grundig afrensning, pålægning af frugtsyre, banaliseringsanodning/neutralisering, afslapende maske med panthelon og afslutning med solcreme 

Behandlingstid 45 min, pris 420,0kr

Copyright © All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept