ansigt

Der er ikke altid tid til alt, hverdags travlt gør os til at glemme vores egne behov.

For det meste forsømmer vi os selv, vores krop og ansigt.

Stress, rush, temperaturændring, arbejde i airconditionerede værelser desværre synligt ændre vores hud. Det er nemt at bemærke virkningerne af stress, rush og ugunstige forhold i ansigtet.

Derfor er vi glade for at tilbyde jer ansigtsbehandlinger skræddersyet til behov og hudproblemer,

så typiske for vores region og livsstil.

Quick 30

 – behandling er for alle hudtyper og alle, der ikke har meget tid, men huden har brug for, at blive opfrisk og rense. Vi fjerner død hudceller og revitaliser huden med specielt tilpasset maske.

Procedure : afrensning, toning, peeling, specielt tilpasset ansigtsmaske, afslutning med creme.

Tid: 30 minutter, pris: 320,0 kr

Recovery - ansigstbehandling 

- opfriskende behandling for alle hudtyper, især træt og grå og dem, som har behov for at blive regenereret og opfrisket, eller træner til at få fornyelse og rensning af miljøurenheder og stress effekter.

Procedure: 2x afrensning, toning, mild eksfoliering, cleansing mask, dermaroller med serum, peel-off maske, afslutning med creme.

Tid 90 minutter, pris 750,0 kr

Rensning - ansigtbehandling

- er en god behandling mod problemer med urenheder og bumser, der er ikke en mekanisk dybderans, vi bruger kun maskinen og kosmetiske, stærke produkter, vi anbefaler som regulere behandlinger med et mellemrum på 2 uge, da vil medføre synligt resultater.

Procedure: 2 xafrensning, 2x eksfoliering med hudsyre og hudslibning/diamantspeeling eller kavitation peeling, højtfrekvens desinfektion af huden med en d’arsonval maskine,  specielt tilpasset serum med neutralisere maske, afslutning med creme.

Behandlingstid 60 minutter, pris 620,0 kr

Renew - ansigtbehandling

- for alle hudtyper, opfriskende og afslappende behandling, efter hudanalyse, vælger vi de bedste rensende og fugtgivende produkter.

Procedure: 2 x afrensning, toning, exfoliering med tilpassende syre, ultralyd peeling/skin skrubber eller diamantspeeling, special tilpasset serum og maske, afslutning med creme

Tid: 45 minutter, pris: 580,0 kr.

Redness SOS behandling

- en særlig behandling for rødme problemer, rosacea og iritered huden, ved brug af ionoforese med galvanisk strøm der fjerner af permanent udvidede og synlige blodkar, som skæmmer en ensartet teint. Desuden har galvanisk minus-strøm-behandling afstressende effekt på huden og modvirker irritation, betændelse og hævelser

Procedure:2x afrensning, toning, eksfoliering/peeling ( tilpasset produkt), ionoforese, peel-off maske, afslutning med dagcreme

Tid: 45 minutter, pris: 560,0 kr


Copyright © All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept