Brow styling

Brow Henna


– organisk og revolutionerende produkt, der tager brynstyling til helt nye højder!


Farvning med BrowXenna® tillader dig at beholde effekten af tatovering på huden fra 5 til 14 dage og op til 6-7 uger på hårene. En speciel formel giver dig mulighed for ikke kun at farve hårene, men også skygge huden, tilbagebringe en upåklagelig form, selvom hårene i denne zone midlertidigt eller permanent ikke vokser. Egenskaber ved farvestoffet er, at med hans hjælp kan du skabe en perfekt form for øjenbrynene. Inden for 5-14 dage vasker henna sig forsigtigt af huden, forbliver i den samme farve og bliver kun lysere.

 

Hemmeligheden af henna BrowXenna® by Levchuk – i en speciel formel baseret på naturlige ingredienser, som giver dig mulighed for ikke kun at farve hårene, men også huden. Det er bevist at henna BrowXenna® plejer også forsigtigt skadede og svage hår og restaurerer øjenbryns vækst med 60%.

 

Brow lamination/ Brow lift


Hvad er øjenbryn laminering?

Bryn laminering er en ny trend i øjenbryns industri og kommer officielt fra Rusland. Det er den bedste procedurer for at tæmme stærkt og uregerligt hår, som det sætter dem på plads, sådan så hvert hår ligger i den samme retning, som giver en lige kæmmet effekt. Det er ligesom en keratinbehandling for dine bryn! Det bedste er, at det er vegansk og ikke testet på dyr.

 

Hvordan bør jeg tage mig af mine laminerede øjenbryn?

Øjenbryn laminering processen kan være en smule tørrende, så anvend en lille mængde af olie på dine bryn hver dag. Alt fra ricinusolie til din yndlings ansigts-olie er fint. Derefter kun børste, børste, børste. Laminering vil glatte dine øjenbryn hår og opmuntre dem til at vokse det samme retning, men du vil stadig være nødt til at rede dem op for fuld fjerlignende bryn effekt. Afslut med noget klar bryngel og så er du klar til at gå.

 

Hvordan bør dine øjenbryn se ud efter laminering?

Efter procedureren vil dine øjenbryn se tykkere, mere detaljeret, glattere og sammensat til den ideelle form. De burde se ud ligesom de ultimative plejede, børstede øjenbryn. Ideen er, at du ikke vil være nødt til at bruge en øjenbrynsblyant til at tagne formen længere – er det ikke bare en drøm?

 

Hvem kan få øjenbryn laminering?

Hvis du har uregerlige øjenbryn og ikke ville bruge mange timer af dit liv på at pleje dem, eller alternativt, hvis du har næsten ingen øjenbryn overhovedet og gerne vil give dem den udseende af tykke, fjedrende buer, så er øjenbryn laminering lige for dig. For dem som foretrækker den Instagram-Style, super børstet op bryn look, øjenbryn laminering vil gøre dit liv meget lettere.

Copyright © All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept