hænder og fødder

Hænder 

Det siges at en kvindes alder afsløres af hendes hænder. Dine hænder er konstant udsatte og ældes hurtigere end resten af kroppen. Derfor skal du pleje og passe dem for at undgå, at de bliver tørre og sarte.

 Derfor tilbyder vi en manicure behandling, der gør dine hænder smukke, velfugtede og ensartede i hudfarven.

 

  • manicure, som indebærer formfiling af negle og pleje af neglebånd.  Anbefales som tillægsbehanding til en shellac lakering.

 

Afslutningsvis anbefaler vi en lakering ved brug af CND Shellac farver, som holder 14+ dage.Parafinbehandling

Parafin er en blød voks type, med et stort indhold af parafinolie. Parafinens særlige egenskaber gør at den smelter ved lavere temperatur end normalt. Efter endt parafin behandling er huden babyblød.


Paraffin er en hjælpsom, afslappende og forebyggende behandlig, som er egnet for alle, men særligt for personer, der lider af tør hud på hænderne og fødder året rundt. For dem, som døjer med tørre og revnede hæle og knoer kan det være rigtig svært at nå det til livs og blot få behandlinger vil give et ekstremt godt resultat.

 

Parafinbehandlig virker mod:

  • Tør og ru hud
  • Dybe revner i hænder og fødder
  • Kolde hænder/fødder
  • Dårligt blodomløbFødder

Fødderne er den mest aktive del af din krop og derfor skal du gøre det til en vane at pleje dem, så de holdes sunde, smidige og stærke. Hvis du har problemer med tørre, ru fødder og hård hud, anbefaler vi en behandling om måneden.

Vi arbejder med CND produkter Cucumber Heel Therapy. En intenst fugtgivende og genopbyggende serie, der er særlig velegnet til ekstremt tørre hudområder, såsom sprukne hæle og kuldeeksem.

Vi anvender en el-fil til huden til at udglatte og affile hårde områder.

 Vi tilbyder:

  • SPA pedicure, som indebærer fodbad, reducering af hård hud (med el-file), formfiling af negle og pleje af neglebånd.

 Afslutningsvis, anbefaler vi lakering med Shellac farver, som holder 14+ dage.Copyright © All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept