Ionoforese - galvaniske strøm

IONOFORESE
Tilførsel af aktive ingredienser dybt ind i huden med strøm. Ved brug af galvanisk-strøm tilfører man aktive ingredienser af hudpleje-produkter, som er beregnet til strøm-behandling, dybt ind i huden. Ionoforese har en god effekt på slap hud (gør huden mere glat og ensartet) og ujævn pigmentering (lysner både pigment- og postakne pletter). Desuden har galvanisk-strøm-behandling afstressende effekt på huden og modvirker irritation, betændelse og hævelser.


Hvordan virker den galvaniske teknologi?

Galvaniske behandlinger arbejder ud fra det grundlæggende princip, at ens ladninger frastøder hinanden og modsætninger tiltrækker hinanden – ligesom magnetiske poler. Et galvanisk instrument kan også indstilles til at have samme spænding som produktet. Frastødningen af ens ladninger ”skubber” produktet ind i huden og fremmer tilførslen af de vigtige ingredienser. Ved omhyggelig påføring af positive og negative galvaniske strømme er det muligt at udføre forskellige gavnlige behandlinger på huden.


Behandlingen udføres med en avanceret digitalt styret elektrolyse metode hvorved at det yderligt liggende og trådformede blodkar
(typisk omkring næsefløjene og på kinderne) får en varmeledende strøm, som bevirker at det straks trækker sig sammen for
at mindskes eller forsvinde ved første behandling.

Allerede ved en enkelt behandling kan du tydeligt se en forbedring.
Hvis der er mange og meget tætliggende blodkar ved siden af hinanden, skal man regne med at få behandlingen flere gange
Hvis der kun er ganske lidt og spredt rødme, vil det være nok med blot en enkelt behandling for at opnå et perfekt resultat.

 

Det behandlede hudområde vil straks blive hvidligt når blodkarrene trækker sig sammen og der kan være lidt rødme omkring.
Det endeliget ophelede resultat ses efter nogle få dage.
Der skal beskyttes med ekstra solbeskyttelse i dagene efter behandlingen.
Personer med pacemaker, skal konsultere sin egen læge forud for behandlingen.


 

Priser:

SOS redness behandling koster 560 kr


Der anbefalet som række behandlinger, der giver det bedste resultater- mindst 10 gange, hverdag eller hver 2 dag.


Ved købet af 10 behandlinger er prisen 2.500 kr

Første og den sidste behandling er en komplete behandling, som varer 60 min, hver næste behandling, som skal være hverdag eller hver 2 dag varer omkring 20 - 30 min og består kun af - afrensning, ionoforese, afslutning med creme. This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept