non-invasiv mesoterapi

non-invasiv mesoterapi

 

Mesoterapi er en innovativ og effektiv behandlingsform, hvor behandleren enten arbejder med hudens overflade (non-inversiv mesoterapi) eller sprøjter meso-cocktails ind under huden (invasiv mesoterapi).


Non - invasiv mesoterapi er et moderne, ikke invasiv hud foryngelses system. Denne er et alternativ til den klassiske mesoterapi, da et aktivt stof påføres huden gennem flere mikronålepunkteringer eller med andre metoder, i stedet for at injicere det.

Den er en behagelig metode hvorpå man leverer aktive substanser de dybe lag af huden –noget almindelig hudpleje aldrig ville kunne opnå. 


Non- invasiv mesoterapi giver hurtig og synlig effekt uden at forårsage bivirkninger som: smerte, rødhed, hævelse og ar.

Det er en behagelig, effektiv og smertefri procedure, som forbedrer hudens tilstand - rynker, strækmærker, slaphed og misfarvninger i huden.


Non-invasiv mesoterapi bruges til ikke-medicinske behandlinger, forstået på den måde, at behandleren kun arbejder med hudens overflade. Man benytter oftest udstyr som fx. en skin-pen eller andre typer medicinsk udstyr til overfladisk microneedling. Behandlingerne kræver derfor ikke en længere, sundhedsfaglig uddannelsesbaggrund, men kan også udføres af kompetente kosmetologer.

 

Under non-invasiv mesoterapi hos vores klinik vil aktive stoffer blive indført ind i vævet med forskellige metoder:
 

  • elektriske impulser
  • Skin Pen - microneedling -Hvorfor er non-invasiv mesoterapi godt for dig?

 

Non - invasiv mesoterapi arbejder dybt og effektivt på:

-rynker

-slap hud

-styrker huden

 

Herefter anbefales der 6-8 behandlinger for at få fuld og længerevarende effekt af behandlingen.

Resultat efter en serie af 6-8 behandlinger:

-tydelige og synlige lftresultater

-reduktion af rynker og fur

-opstramning, hudregenerering og optaget fugt i huden

 

 

Behandlingsprocessen med elektriske impulser:

Non- invasiv mesoterapi øger permaabiliteten/gennemtrængeligheden i huden ved brug af elektroporation/elektroforse i sin funktion. Elektroporation er en funktion, der skaber korte pulse of elektrisk spænding på celle og væv, hvilket giver indgang til de dybe lag af huden som aktiverer blodcirkulation, collagen produktion og øger effektiviteten af de serum cocktails som bliver doseret huden under behandlingen. Styrken af den elektriske spænding bliver justeret efter klientens tærskel da non-invasiv mesoterapi skal udføres med afslappethed og behag og der er ingen risiko for irritation eller inflammation.


Serum Cocktails:

Non - invasiv mesoterapi er konstrueret for at kunne behandle alle hudtyper fordi hver serum cocktail består af specifikke blandinger, som er egnet til forskellige hudproblemer eller behov. Ved behandlingen bliver de naturlige virkestoffer i cocktailen presset ind i huden ved at de elektriske pulse, som skaber tilgang til de dybe hudlag i linjer, rynker eller læber og skaber en volumiøs, glat og ensartet hud.


Ved vores møde tilbydes der en personlig hudanalyse som tillader at vælge den helt rigtige serum cocktail til netop dig. Hvis du allerede har en ide om hvad du især vil arbejde på, er du velkommen til at vælge imellem vores fortrukne serum cocktails:

-Fugtgivende serum

-Blegende serum

-Vitaliserende serum

-Anti-rynker serum

 

Kontraindikationer, som kan betyde at du skal vente med behandlingen kan være hvis du er gravid, ammer, har metal elementer i kroppen, hjertesygdomme, pacemaker, åresygdomme, epilepsi, overfølsomhed i huden eller svær acne.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept