pHformula

pHformula

 

 

pHformula skin resurfacing er resultatet af en innovativ alliance mellem cosmeceuticals og den medicinske verden. pHformula er det første pharma-cosmeceuticals produkt på markedet. Det vil sige, at det er produkter med en kosmetisk effekt bygget på farmaceutisk forskning og udvikling. Behandlinger og produkter er baseret på teknologien bag regenerativ medicin; dvs. processen hvor beskadigede celler erstattes af nye, eller huden stimuleres til at reparere sig selv ved skin resurfacing.

Skin resurfacing betyder genopbygning/genoprettelse af hudens øverste lag epidermis/dermis.

 

 

Dermatologiske skin resurfacing produkter, som anbefales til hjemmepleje, er specielt udviklet til at forstærke resultaterne efter pHformulas skin resurfacing behandlinger. pHformulas hjemmepleje produkter indeholder alle de vitale, aktive ingredienser, helingskomplekser, vitaminer, antioxidanter og aminosyrer, som klinisk har vist sig at være grundlæggende i forhold til at forbedre huden og assisterer iøvrigt i en hurtigere genopretning af denne.

 

 


pHformulas A.R.T. 30 & 60 minutter behandlinger tilfører din hud markedets mest innovative og resultatskabende ingredienser inden for ælding, akne, rosacia, hyperpigmentation, og i samspil med dine hudplejerutiner derhjemme er det muligt at spole tiden tibage og genskabe hudens sundhed og ungommelige udseende.

 

 

pHformula A.R.T. 30 - Rens, resurfacing, maske, aktive serum, cremepleje og beskyttelse. – 450,0 kr

 

pHformula A.R.T. 60 - Er en intensiv behandling, som kombinerer rens, resurfacing, skin scrubber, afslappende massage, mask, aktive serum, dagcreme – 650,0 kr

Copyright © All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept