SkinPen

Non-invasiv mesoterapi med Skin Pen

 

Behandlingen med skinpen, er et professionelt klinisk system, som bygger på en effekt kaldet Collagen Induction Therapy også kaldet ”CIT”. Metoden opbygger kollagen i huden.

Det vil ske ved at prikke mange tusinde små huller i underhuden med en elektronisk pen. De små huller laver ”microkanaler”, hvilken gør det lettere at transportere aktive ingredienser fx. hyaluronsyrer eller stamceller 400% mere effektivt ind i huden, derfore vil der bruges specielt tilpasset serum i forbindelse med behandling, som indeholder aktive ingredienser. Underhuden efter behandling reagerer på det, ved at skabe nyt kollagent væv i en proces som tager ca. 4 uger. Kollagent væv er en del af alle menneskers normale underhud, men tykkelsen af det kollagene lag bliver mindre jo ældre man bliver og det er en væsentlig årsag til, at der opstår fine linjer og rynker i huden.

 

Behandlingen med skinpen er mere effektiv end de fleste former for hudslibninger og kemiske hudpeelinger. Den også avanceret, at den endda gør det både sikkert og muligt at bruge den på den fine og sarte hud omkring øjnene, læberne og næsen.

 

SkinPen-behandlingen kan friske huden op, fjerne fine linjer, reducere rynker, hudar og dermed få huden til at se yngre ud. Behandlingen gennemføres typisk med en nålelængde på mellem 0,25 og 0,75 mm, der vil i forbindelsen med behandlingen.


En skinpen hjælpe følgende : tør, pigmenter, strækmærker, rynker, linjer, store porer, akne ar, hudar, solskader, opstramning af huden, forfiner og udglatter hudstrukturen.

Ikke alle vil kunne få fjernet arrene helt, men man vil minimere synligheden af disse væsentligt.

Det kommer en på arrene ældre.

 

Allerede under behandlingen kan man ses en effekt, men det anbefales at behandlingen gentages hver 4 uge

de første 4 til 6 måneder for, at få det bedste resultat. Det er individuelt hvilken resultat man får,

men efter en serie på 4-6 behandlinger, vil 1 behandling  hver 3 mdr. være godt til at vedligeholde de fantastiske resultater. Varigheden af effekten kan variere fra person til person.

INDEN BEHANDLINGEN

Inden en behandling, vil du få påført en receptpligtig lokalbedøvende creme. Efter en halv time vil huden være bedøvet, hvorefter den afsprittes.

Inden selve behandlingen påføres huden et stærkt virkende serum, bestående af antioxidanter, hyaluronsyre og vækstfaktorer.

Herefter kører den skinpen igennem huden. Man vil opleve små blødninger fra huden, og huden vil blive varm og rød.

Derefter pålægges en beroligende maske, der får huden til at falde ned og dæmpe den røde farve.

 

Huden vil efter behandlingen være rød, varm og hævet – en reaktion som vil aftage i løbet af ca. 24 timer

Efter behandling anbefaler vi hvilke produkter, der skal bruges efter proceduren.

 

Vi tilbyder:

  • SkinPen prøvebehandling - anbefaler vi som første behandling, så du kan blive bekendt med behandlingsforløbet og efterbehandlingsfølelser. Den koster 549,0 kr
  • SkinPen anti-aging, acne ar - er fuld procedure og reguler behandling til hele ansigt, prisen for den er 949,0 kr
  • SkinPen mindre oråder - er en behandling på et valgt mindre ansigt område eller kropsdel. Det kan være øjneneområdet, panden, kinderne eller ar på kroppen (fx efter kejsersnit). Prisen er 399,0 kr

 

Copyright © All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept